Gyvenimo būdo tinklaraštis, apimantis mano aistrą gaminti, pakeliui atsiradusią studiją, kelionių įspūdžius ir kitas paklydusias mintis
Kas mane pažįsta, tas žino, kad pistacijų neatsisakau jokia forma. Visada pasirinksiu jas, jei tik jos bus pasirinkime. Plikyti pyragaičiai, įdaryti pistaciniu kremu su avietėmis, tikrai verti nuodėmės. Traški pyragaičio išorė, švelnus pistacinis kremas ir avietės rūgštelė. Ar gali būti kas nors geriau?
Kokios Velykos be kiaušinių? Apie juos sukasi ši šventė. Tikiu, kožnuose namuose margučiai - šventės akcentas. O dar dažnai gaminami įdaryti kiaušiniai. Įdaryti kiaušiniai yra gerai žinomi visame pasaulyje. Štai JAV ir Britanijoje jiems suteikiamas Deviled Eggs vardas.
Pats keksiukas gaunasi labai purus, labai minkštas, drėgnas. Galima gaminti be riešutų, jei esate jiems alergiška (-s). Maltus lazdyno riešutus galima keisti įprastais miltais, o taip pat ir kitais riešutais. Idealiausiai tiktų pekano riešutai, migdolų riešutai.
Beveik metai mano namuose gyvena naminės duonos dvasia. Iš tikrųjų tuo negaliu patikėti net pati. Jei sekėte mano duonos istoriją socialiniuose tinkluose Instagram ir Facebook #DuMėnuliaiduonosistorija, žinote, kad pradžia nebuvo lengva. Bet po truputį, turint daug noro ir kantrybės, viskas išėjo į gerą pusę ir dabar duonos beveik neperkame.