Saldžiarūgštis padažas

2013 m. rugsėjo 3 d.

Užkandžiai Be laktozės Be kiaušinio
Šis padažas vienas dažniausiai gaminamų mano virtuvėje. Labai gardus su įvairiais suktinukais, labiau žinomais spring rolls pavadinimu, ir kitais užkandžiais.
Tinka tiek prie azijietiškų patiekalų, tiek ir prie kitų užkandžių. Savyje talpina visą paletę skonių – yra balansuotai saldus, aštrus, pikantiškas. Kiek jo bepagaminčiau, visada išnyksta labai greitai.
Čili pipirus patariu pjaustyti apsimovus vienkartines pirštines, nes jei tai darysite be jų, į rankas tikrai įsigers aštrumas ir jo taip greitai nenuplausite, o po to yra pavojus, kad perbrauksite netyčiom per akis ir tai nebus labai malonu.

Saldžiarūgštis padažas

  • 60 ml ryžių acto
  • 3 didesni ar 4 mažesni čili pipiriukai
  • 3 skiltelės česnako
  • 6 v. š. cukraus
  • druskos
  1. Čili pipiriukas įpjaukite, pašalinkite sėklytes ir smulkiai supjaustytus sudėkite į indą, kuriame virsite padažą.
  2. Į jį taip pat keliauja nuluptas ir susmulkintas česnakas bei visi kiti ingridientai.
  3. Visą ruošinį užvirkite ir virkite apie 10 min.
  4. Išvirusį padažą galite sutrinti trintuvu arba vartoti netrintą.

Skanaus iki mėnulio ir atgal!

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.