WOW desertai
WOW desertai
WOW desertai
WOW desertai
WOW desertai

WOW desertai

2022 m. lapkričio 12 - 13 d.
85 EUR / asm.

Ilgai galvojau, kokia turėtų būti šių mokymų programa. Į ją sudėjau visus paskutinius WOW desertus ir skonius. Tad neabejokite ir junkitės, nes mokymai bus gardūs iki mėnulio ir atgal, o dviejų dienų mokymuose sužinosite daug techninių dalykų, kurie galbūt iki šiol baugino ir stabdė nuo nuostabių konditerinių atradimų.

Mokymuose bus gaminami ir putėsiniai desertai, ir biskvitiniai tortai, o taip pat sūrio tortas, ir individualūs desertai. Dauguma desertų bus be gliuteno, nors sudarant šių mokymų meniu tai nebuvo specialiai pasirinktas kriterijus, o labiau sutapimas.

Pažadu, kad visas žinias galėsite pritaikyti įprastoje virtuvėje, o aš parodysiu, kaip viską galima atlikti turint kaip įmanoma mažiau įrangos ir įrankių.

Mokymai demonstraciniai, gana intensyvūs, ne didesnėje nei 12 asmenų grupėje.

Mokymai tinkami tiek pradedantiems, tiek jau pažengusiems.

Mokymų programa:

1.putėsinis tortas “Vasaros gaiva” (be gliuteno)

migdolinis biskvitas, citrinų kremas, mėtų-aviečių confit, graikiško jogurto putėsiai; dekoras – šokolado veliūras, uogos

2. putėsinis tortas “Las Vegas” (be gliuteno)

kakavinis biskvitas; lazdyno riešutų traškutis; apelsinų crème brulée; pasiflorų-apelsinų coulis; juodojo šokolado putėsiai; dekoras – veidrodinė glazūra

3. biskvitinis tortas “Citrina” (be gliuteno)

migdoliniai lakštai, citrinų kremas; dekoras – itin stabilus balto šokolado kremas ir ryžių popieriaus vėduoklė

4. sūrio tortas “Citrina-bazilikas-morengas”

5. individualūs putėsiniai pyragaičiai “Pistacija-vyšnia” (be gliuteno)

vyšnių confit, pistaciniai putėsiai; dekoras – gurmė glazūra

6. biskvitinis tortas “Kokosas-mangas”

itin purus biskvitas, mango compote, kokosiniai putėsiai, kreminio sūrio kremas; dekoras – mango ganašas ir ryžių popierius kitaip

7. desertas taurelėse “Juodasis miškas”

juodo šokolado biskvito trupiniai; maskarponės šantiji su pupelės tonka nata; vyšnios; plaktas šokolado ganašas

8. Morenginės eglutės ant pagaliukų

Mokymų metu:

  • bus gaminami įvairūs, skirtingų tekstūrų, skonių, derinių desertai;
  • išmoksite tinkamai surinkti putėsinį tortą ir darbo su silikoninėmis formomis subtilybes;
  • sužinosite baltymų panaudojimo desertuose subtilybes ir galimybes;
  • sužinosite, kaip teisingai ir nesunkiai pagaminti ir suformuoti patį skaniausią sūrio torto pagrindą;
  • išmoksite pagaminti du skirtingo tipo biskvitinius tortus bei sužinosite, kaip gaminamas socialiniuose tinkluose išplitęs “betoninio” torto dengimo kremas;
  • gaminsime veidrodinę glazūrą ir banysime įminti jos mįsles;
  • mokymu metu pasidalinsiu visomis savo sukauptomis paslaptimis;
  • įgysite 8 nuostabius, laiko patikrintus gaminių receptus, pagal kuriuos, tikiu, ne kartą gaminsite;
  • galėsite konsultuotis su manimi dėl šių mokymų ir pasibaigus mokymams.

Mokymų data:

  • lapkričio 12 d. 10.00-19.00 h

(trukmė apytikslė; bus pietų pertraukėlė (dalyviai savo nuožiūra galės pailsėti/papietauti)

  • lapkričio 13 d.  10.00-15.00 h

Mokymai skirti asmenims nuo 15 m. Maksimalus dalyvių skaičius 12.

Mokymų kaina: užsiregistravusiems iki 2022 m. spalio 5 dienos (imtinai) – 85 eur; užsiregistravusiems vėliau – 95 eur.

Apmokėjimas už mokymus atliekamas bankiniu pavedimu. Mokėjimai bus renkami spalio mėnesį. Visa informacija dėl apmokėjimo užsiregistravusiems į mokymus bus atsiųsta el. paštu.

NB. Mokėjimas už mokymus negrąžinamas ir nekeliamas į kitus mokymus, todėl prašome atsakingai planuotis laiką.

Mokymai vyks susirinkus grupei.

Mokymus ves NERINGA GLEBOVĖ.

Registracija

Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.
Šioje interneto svetainėje naudojami slapukai. Slapukai naudojami rinkti informaciją apie apsilankymus svetainėje, pagerinti svetainės veikimą ir siūlyti naudotojams aktualų turinį bei reklamas. Daugiau informacijos ieškokite mūsų Slapukų naudojimo taisyklėse. Skaityti daugiau.