Dviejų dienų mokymai, skirti vasariškiems skoniams. Mokymai demonstraciniai, mažoje grupėje.
Mokymams parinkau gaivius, ryškių skonių, uogiškus desertus, kurie džiugins ne tik akį, bet ir gomurį.
Mokymai tinkami tiek pradedantiems, tiek jau pažengusiems.
Mokymų programa:
- putėsinis sūrio tortas “Vasaros gaiva” (jogurtas, citrina ir mėtinė avietė)
- biskvitinis tortas “Citrina” (be gliuteno)
- individualūs pyragaičiai “Pistacija-avietė” (be gliuteno)
- mini Pavlovos su pasiflorų kremu ir uogomis
- pasiflorų zefyrai
- individualus desertas “Fraisier”
- individualus desertas “Panna cotta su mėlynėmis”
Mokymų metu:
- bus gaminami tiek klasikiniai desertai, pateikiami moderniu būdu, tiek šiuo metu įsigalėjusios naujovės konditerijos pasaulyje;
- sužinosite, kaip pasigaminti nuostabius zefyrus namuose;
- išmoksite tinkamai surinkti putėsinį tortą;
- sužinosite baltymų panaudojimo desertuose subtilybes ir galimybes;
- mokymu metu pasidalinsiu visomis savo sukauptomis paslaptimis;
- įgysite 7 nuostabius, laiko patikrintus gaminių receptus;
- galėsite konsultuotis su manimi dėl šių mokymų ir pasibaigus mokymams.
Mokymų data:
- liepos 30 d. 10.00-17.00 h
- liepos 31 d. 10.00-13.00 h
Mokymai skirti asmenims nuo 15 m. Dalyvių skaičius ribotas.
Mokymai vyks susirinkus grupei.
Apmokėjimas už mokymus atliekamas bankiniu pavedimu. Informacija bus atsiųsta el. paštu.
Mokymus ves NERINGA GLEBOVĖ.