Šios salotos yra jau mano gamintų keptų burokėlių ir brinzos salotų variacija. Sakyčiau, gan vykusi!
Kai aną savaitgalį laukėme svečių, net nedvejojusi pasiūliau vyrui tiekti šias salotas užkandžiui. O jo pasiūlymas panaudoti iš Kazachstano į mūsų namus atkeliavusius kedro riešutus, man pasirodė labai intriguojantis ir netikėtas… Nepagalvojau, kad jie visai tobulai čia tiktų, o salotoms suteiktų šiek tiek pikantiškumo.
Tai puikus įrodymas, kaip tas pačias salotas galima paįvairinti ir mėgautis jau kitokiais skoniniais atspalviais. Tad eksperimentuokite ir Jūs!
Burokėlių, brinzos ir kedrų riešutų salotos
- Receptas
- vietoj sėklų naudokite saujelę kedro riešutų)
Skanaus iki mėnulio ir atgal!